Over Ons

Huiskamp Bouwbedrijf is opgericht door de Familie Huiskamp in het Woold. Een buurtschap van Winterswijk. Wanneer het bouwbedrijf precies is opgericht is onbekend, maar de oudste factuur dateert uit 1897.

Gerbert Oonk is als 16 jarige jongen in het bedrijf gekomen in het kader van een snuffelstage. Hij is nadien niet meer weggegaan. Heeft zijn timmer-en metseldiploma behaald en later ook zijn aannemersdiploma. In maart 2005 heeft Gerbert het bedrijf van Wim Huiskamp overgenomen en heeft tevens het bedrijf Gebinten.nl opgericht. In 2018 is het bedrijf verhuisd vanuit het Woold naar Winterswijk.

Huiskamp Bouwbedrijf heeft een nauwe samenwerking met Gebinten.nl  Hier werken bedreven vaklieden die beschikken over materiaalkennis van diverse houtsoorten en hun eigenschappen en toepassingen.

Ons team bestaat uit oudere en jongere timmerlieden en metselaars. De jarenlange ervaringen en kennis wordt goed op elkaar overdragen en zo blijft onze kwaliteit gewaarborgd. 

Door de ontwikkelingen in de bouw is de bedrijfsstructuur gegroeid. Een werkvoorbereider en tekenaar zijn ook niet meer weg te denken uit onze organisatie. Zo kan Huiskamp Bouwbedrijf vanaf uw allereerste wens gaan ontwerpen en ontwikkelen. 

Door de kwaliteit en kundigheid van ons team mogen wij het BouwGarant-keurmerk dragen en het keurmerk Kennis&Kunde. 

Daarom kies je voor Huiskamp

  • Team van vakmensen
  • Jarenlange ervaring
  • Keurmerk BouwGarant
  • Keurmerk Kennis&Kunde
  • Uitgebreid dienstaanbod

Referentiewerken

Om u een indruk te geven van onze werkzaamheden hebben we een aantal referentiewerken voor u geselecteerd.
Bekijk meer